Leveren van goederen uit de collectie van Ado:

Alle goederen worden tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen tegen de laagst mogelijke transportprijs verzonden.
De kosten worden afzonderlijk vermeld op het besteloverzicht.

Retourprocedure en voorwaarden:

Ruilen en/of retourneren van uw bestelling is altijd mogelijk binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort of u krijgt een ander artikel al naar gelang uw wensen zijn.

Voorwaarden: De artikelen mogen niet gebruikt zijn, moeten onbeschadigd zijn en dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd. U moet altijd de originele pakbon en factuur bijsluiten. De kosten voor het retourneren zijn altijd voor de klant. Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw bankrekening.

Dringend verzoek: Neem altijd eerst contact op via info@adohoutenspeelgoed.nl, of via het telefoonnummer 06 20 93 35 83. (uitsluitend tussen 9.00 – 11.00 uur) U ontvangt dan onze verzendinstructies. Op deze wijze kan er niets zoek raken en bent u altijd verzekerd van een goede communicatie.

Niet mogelijk:

Het is niet mogelijk om bestelde goederen onder rembours te retourneren naar Ado speelgoed.
Ado speelgoed zal deze goederen nooit in ontvangst nemen. De kosten kunnen ook nooit verrekend worden. Ado speelgoed respecteert ten volle uw privacy en zal nooit uw gegevens aan derden verstrekken en/of gebruiken voor commerciële doeleinden. Alle gegevens die verzameld worden uit hoofde van het gebruik van onze website, zullen met de grootste zorg en vertrouwelijkheid worden behandeld. Uw gegevens worden alleen maar gebruikt om uw bestellingen snel en efficiënt te kunnen leveren. Mocht het om welke reden dan ook noodzakelijk zijn om uw gegevens aan derden te moeten verschaffen, bijvoorbeeld om een levering goed te laten verlopen, dan zal Ado speelgoed u altijd eerst om schriftelijke toestemming vragen.